Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. x

Samsung NF210 te scoate din multime
Lumea netbook-urilor devine un loc din ce in ce mai aglomerat si nu este deloc usor pentru un nou model sa mai iasa in evidenta cu ceva. Dar Samsung NF210 stie cu adevarat sa-si faca intrarea si inca de la lansare s-a remarcat drept un netbook aparte. Si asta in primul rand gratie unui design foarte special, care ii confera voluptuoase curbe pe marginile aparatului. Doua „valuri” care se onduleaza pe laturile tastaturii si modifica si structura capacului cu display-ul si care ii da un aer sic si un pic jucaus.


Designul este principalul diferentiator in cazul lui NF210, dar trebuie spus ca si in materie de performante se situeaza in plutonul funtas al netbook-urilor momentului. Insa primul lucru pe care il remarci este acel „val”, care este scos in evidenta si de marginea care imita cromul, dar si de culoarea care imita metalul pe care o are plasticul din interior.


 


Cele doua valuri delimiteaza o tastatura foarte comoda, cu taste „insulare” asa cum ii place lui Samsung sa le numeasca. Layout-ul tastelor este foarte bun si feedback-ul OK, insa, ca in cazul oricarei tastaturi de netbook, folosirea indelungata are toate sansele sa te oboseasca pana la urma, intrucat oricat ar fi de bine spatiate tastele (si sunt) dimensiunea lor generala tot te va face sa stai cu mainile inghesuite. Dar daca nu ai de gand sa scrii o carte, pentru toate celelalte scopuri imaginabile tastaura este remarcabila.


 
Producatori
Bixolon Blitz Datecs Dibal Epson Honeywell Metrologic Motorola Romprix SWS